Puppy

Over onze pups

Onze puppies worden gefokt volgens de richtlijnen van de Raad van Beheer op Kynologisch gebied en de Golden Retriever Club Nederland en zijn in het bezit van een officiële stamboom, worden gechipt, ontwormd, hebben hun 1e puppy vaccinatie en gezondheid onderzoek  bij de dierenarts gehad en bezitten een EU dierenpaspoort.

Onze puppies worden geboren en opgevoed in huis met mogelijkheden om buiten te spelen wanneer ze oud genoeg zijn. Ze worden goed gesocialiseerd met al onze oudere honden, vrienden en bezoekers en zijn gewend aan veel verschillende geluiden zoals de televisie, muziek, stofzuiger, en nog veel meer. Wij doen een puppytest om de karakters te bepalen en deze het best te kunnen matchen met hun nieuwe eigenaren.

 Update december 2018:

Inmiddels heeft Happy alle benodigde gezondsheidsuitslagen binnen en staat niets ons meer in de weg om een nestje te fokken.

Update februari 2019

Op 7 februari is Happy, na bijna 3 maanden wachten, eindelijk loops geworden. Binnenkort zal zij een date hebben met Drummer (Multi Ch. Festival's Slumdog Millionaire) en hopen wij eind april een prachtig nestje pups te verwelkomen.

Op 20-02-2019 heeft Happy haar date met Drummer gehad en rond 20 maart hebben we de echo om te zienof Happy daadwerkelijk drachtig is!

Houd de website in de gaten voor meer informatie!

 

Update 16 maart 2019

Vandaag hebben wij de echo gehad en te horen gekregen dat Happy drachtig is van Drummer! Happy is omstreeks 24 april uitgerekend.

Link naar stamboom van de puppies:

http://www.k9data.com/pedigree.asp?ID=875967

Foto album

 

 

Op dit moment nemen wij geen nieuwe aanmeldingen voor onze interesselijst meer aan. Wij hebben méér dan genoeg aanvragen. Op de website van de Golden Retriever Club Nederland (https://www.goldenretrieverclub.nl/) of via Golden Retriever Fokkers (https://www.goldenretrieverfokkers.nl/) kunt u meerdere fokkers vinden die wellicht in de toekomst nog een nestje verwachten.