Contact

Menno en Denise van den Berg

Terheijden

chefsspecial@kpnmail.nl

Chef's special golden retrievers

 

Zoals u wellicht weet, is er op dit moment ontzettend veel vraag naar Golden Retrievers, zowel pups als herplaatsers. Het aanbod van goed gefokte honden en pups, van gerenommeerde fokkers, kan deze vraag niet aan. 

Ook wij krijgen ontelbare mailtjes met de vraag of wij op het moment, in de nabije toekomst of soms zelfs in de aankomende jaren nog pups verwachten, en of mensen hiervoor eventueel bij ons op de wachtlijst zouden kunnen komen.

Omdat het beantwoorden van al deze mailtjes voor ons niet meer bij te houden is, hebben wij dit bericht opgesteld.

Wij raden u aan om onze website of Facebookpagina in de gaten te houden en contact op te nemen zodra er fokplannen gepubliceerd worden. Mails zullen hoogstwaarschijnlijk niet beantwoord worden.

Daarnaast willen wij u adviseren om alleen fokkers te contacteren die zijn aangesloten bij één van de twee erkende rasverenigingen, de Golden Retriever Club Nederland of de Golden Retriever Vereniging. Bij pups, nesten of herplaatsers die worden aangeboden op Marktplaats of andere verkoopplatforms, kunt u er van uit gaan dat deze niet op verantwoorde wijze gefokt zijn, en dat de ouderdieren niet voldoen aan de gezondheidseisen van de rasvereniging en de Raad van Beheer.