Over onze pups

Wij verwachten op korte termijn geen nestje!

Onze pups worden gefokt volgens de richtlijnen van de Raad van Beheer op Kynologisch gebied en de Golden Retriever Club Nederland en zijn in het bezit van een officiële stamboom, worden gechipt, ontwormd, hebben hun 1e puppy vaccinatie en gezondheidsonderzoek bij de dierenarts gehad en bezitten een EU dierenpaspoort. Daarnaast vertrekken onze pups met een maand verzekering via Petplan. Wij raden de pupkopers dan aan om de verzekering in elk geval voor het eerste levensjaar te verlengen. Optioneel kunnen wij als fokker ook de verzekering voor het gehele eerste jaar regelen. Dit kunnen we bespreken tijdens één van de bezoeken.

Onze puppies worden geboren en opgevoed in huis met mogelijkheden om buiten te spelen wanneer ze oud genoeg zijn. Ze worden goed gesocialiseerd met al onze oudere honden, vrienden en bezoekers en zijn gewend aan veel verschillende geluiden zoals de televisie, muziek, stofzuiger, en nog veel meer. Wij doen een puppytest om de karakters te bepalen en deze het best te kunnen matchen met hun nieuwe eigenaren.

Onze pups worden afgespeend op vers vlees en groeien daarna op met geperste brokken.

Onze honden zijn voor ons meer dan huisdieren en we ondernemen veel met ze. Wij verwachten van toekomstige baasjes daarom ook dezelfde passie, voldoende tijd en aandacht voor een Chef's Special pup.

Omdat de EU regelgeving niet toestaat dat een pup vóór de leeftijd van 15 weken naar het buitenland verhuist, plaatsen wij geen pups naar het buitenland.